Ga naar hoofdinhoud

DUX-SAMENWERKINGEN

WORD PARTNER VAN DUX

EEN GEWELDIGE SAMENWERKING MET ONZE PARTNERS CREËREN

Bij DUX zijn we altijd op zoek naar manieren om relaties op te bouwen met nieuwe zakenpartners. Onze samenwerkingspartners zijn zowel resellers, hotels, interieurontwerpers als andere succesvolle organisaties zoals Tottenham Hotspur Football Club, Forbes Travel Guide en nog veel meer.

Wij hebben een aantal van de meest prestigieuze hotels ter wereld geadviseerd over het belang van een goede nachtrust. We willen relaties opbouwen met nieuwe zakenpartners zoals hotels, dealers en binnenhuisarchitecten, en informatie over de innovatieve oplossingen van DUX verspreiden door onze samenwerking met de media.

Ontwerpen met DUX

We werken al heel lang samen met interieurontwerpers, architecten en aannemers. De nauwste banden hebben wij met onze partners, teams en mensen die ons merk vertegenwoordigen en professionele aanbevelingen doen aan de eindgebruiker, de consument.

We zijn altijd op zoek naar manieren om ons klantenbestand uit te breiden met interieurontwerpers, architecten en aannemers die ons merk kunnen uitdragen en hun klanten kunnen verrassen.

Lees hier meer

Samenwerking met

Toonaangevende ontwerpers

Als familiebedrijf van de vierde generatie hebben we het voordeel dat we snel van het eerste concept naar de uiteindelijke levering kunnen overstappen. Dit is een van de redenen waarom toonaangevende ontwerpers met ons willen samenwerken. We werken nu met partners van een nieuwe generatie die een voortreffelijke hedendaagse invloed hebben.

Meer over onze designsamenwerkingen

DUX is het beste meubelmerk dat ooit uit Zweden is gekomen, met een internationale reputatie die normaal gesproken alleen voor de beste Italiaanse merken is weggelegd

MÅRTEN CLAESSON, EERO KOIVISTO EN OLA RUNE

Word onze partner

Neem contact met ons op

Wilt u de mogelijkheid van een samenwerking bespreken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.