Ga naar hoofdinhoud

DUX neemt deel aan de Stellar-lijst van 2022 Forbes Travel Guide Brand Officials

Door Penelope Smith | Evins Group

New York, NY-9 mei 2022 – DUX is door Forbes Travel Guide ('FTG') aangewezen als Brand Official, de makers van het originele Five-Star-beoordelingssysteem. Als Official Bed Company neemt DUXIANA deel aan een indrukwekkende lijst van FTG Brand Officials, die allemaal zijn uitgekozen om hun uitstekende prestaties in hun sector.

Forbes Travel Guide staat wereldwijd bekend om zijn prestigieuze jaarlijkse Star Ratings van hotels, restaurants en spa's. Het hanteert een even doordachte aanpak voor elke Brand Official, die ervoor zorgt dat het merk voldoet aan de hoge normen en de eigenschappen van het merk perfect aanvult. Het Brand Official-programma verbindt eigenschappen met een sterclassificatie met uitzonderlijke merken die net zo toegewijd zijn aan het bedienen van kritische klanten.

DUX, de wereldberoemde Zweedse matrassenfabrikant die al sinds 1926 bedden ontwerpt als een middel tot welzijn, vervaardigt matrassen die een leven lang meegaan, met vervangbare, upgradebare en hernieuwbare ontwerpen, zodat er minder bedden op de vuilnisbelt belanden. Het legendarische Zweedse lifestylebedrijf blijft iconische Zweedse meubelen produceren, naast de meest geavanceerde bedden, die vaak te vinden zijn in de beste vijfsterrenhotels over de hele wereld.

"DUX is een fantastische aanvulling op de 2022 Brand Officials-collectie, die zorgvuldig is samengesteld om gasten de beste producten, diensten en ervaringen te bieden," zei Hermann Elger, CEO van Forbes Travel Guide. "DUX legt de lat hoger in de duurzame matrassensector, met de nadruk op het bieden van de relevante luxe aan doorgewinterde reizigers, die ze zijn gaan verwachten van de Star-Rated accommodaties."

"Sinds 1926 streeft mijn familie ernaar de meest geavanceerde bedden te leveren voor de markt van luxe matrassen en de beste hotels ter wereld, zodat reizigers niet hoeven in te leveren op een verkwikkende nachtrust," aldus Henrik Ljung, CEO van DUX. "Terwijl we de wetenschap van het slapen blijven combineren met kwaliteit en comfort, zorgt DUX ook voor een revolutie op de matrassenmarkt door een doordacht, duurzaam ontwerp. DUX-bedden bieden volledige personalisatie van ondersteuning en comfort, esthetische aanpasbaarheid en componentenontwerp en zijn gebouwd om de tand des tijds te weerstaan. We zijn er trots op samen te werken met de beste hotels ter wereld en daarbij onze impact op het milieu te minimaliseren."

DUX sluit zich aan bij andere luxemerken binnen het Forbes Travel Guide Brand Officials-programma, zoals Biologique Recherche, Frette, Hyperice, Jet Linx, Lutron en meer.

OVER DUX
Al meer dan 95 jaar combineert DUX wetenschap en een milieumissie met vakmanschap van wereldklasse om een aantal van de meest geavanceerde bedden en meubels te leveren. De DUX-technologie is gebaseerd op een encyclopedisch begrip van slaapmechanismen en de ontwerpen worden gekenmerkt door strakke, eigentijdse lijnen. Alle DUX-producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, met het beste Zweedse vakmanschap, ergonomisch onderzoek en engineering. 

OVER FORBES TRAVEL GUIDE
Forbes Travel Guide is het enige wereldwijde classificatiesysteem voor luxe hotels, restaurants en spa's. Onze anonieme professionele inspecteurs evalueren op basis van wel 900 objectieve normen, met de nadruk op uitzonderlijke service, om veeleisende reizigers te helpen de beste luxe-ervaringen ter wereld te kiezen. De enige manier om een viersterren-, vijfsterren- of Recommended-beoordeling te krijgen, is door deze te verdienen via ons onafhankelijke inspectieproces. Ga voor meer informatie over Forbes Travel Guide naar forbestravelguide.com.

Gerelateerd

WELKOM BIJ COMFORT

DUX HOSPITALITY-COLLECTIE

Meer dan 150 van de meest luxueuze hotels ter wereld vertrouwen op de uitstekende kwaliteit van DUX. Ontdek onze Hospitality Collection, waarmee uw bezoekers heerlijk slapen met DUX.

Bekijk de beddencollectie Ga naar de reisgids van Forbes

HOTELAANBIEDING

PROBEREN EN DAN KOPEN!

De beste manier om het DUX-verschil te voelen is door het 's nachts te ervaren. Verblijf een nacht in het hotel van onze partner en ontvang tot £ 500 als u een DUX-bed koopt. Simpel, toch?

Hotelaanbieding Een hotel zoeken