Ga naar hoofdinhoud

Wat is een correcte slaaphouding?

De enige manier om een diepe, rustgevende nachtrust te krijgen is een correcte slaaphouding.  Uw wervelkolom moet in een natuurlijke, comfortabele positie rusten en uw lichaam moet gelijkmatig over de volledige lengte worden ondersteund. De overgrote meerderheid van de matrassen dwingt u om compromissen te sluiten op deze twee belangrijke factoren.

Als u op een te stevig bed slaapt, doet uw lichaam, en niet het bed, het werk. Uw schouders en heupen kunnen niet wegzakken, maar buigen naar elkaar toe, wat resulteert in een kromme en gespannen ruggengraat. In een bed dat te zacht is, komt uw lichaam in een hangmatpositie terecht, waardoor uw schouders en heupen naar binnen draaien, wat weer resulteert in een kromme ruggengraat.

Slapen met een gekromde wervelkolom kan niet alleen een zware druk op de gewrichten veroorzaken, maar ook spanning die zich concentreert in het gebied waar de onderste wervels van de wervelkolom met het bekken verbonden zijn. Dit kan uiteindelijk verergeren en zelfs leiden tot lage rugpijn.  Bovendien blijven uw spieren de hele nacht gespannen om uw ruggengraat te beschermen, waardoor ze nooit de kans krijgen om volledig te ontspannen en genezen.

Als u op een bed slaapt dat u niet gelijkmatig ondersteunt, kunnen er drukpunten ontstaan die tot een slechte bloedcirculatie leiden. Als uw lichaam onvoldoende bloed en zuurstof krijgt, kan dat gevoelloosheid en tintelingen veroorzaken en kunnen uw spieren niet herstellen om vermoeidheid en spierpijn te bestrijden. Uw lichaam blijft zich 's nachts voortdurend aanpassen en zal nooit een diepe, herstellende slaap bereiken.

Het unieke doorlopende spiraalsysteem van het DUX-bed vormt zich naar uw lichaam en past zich 's nachts dynamisch aan uw lichaamsbewegingen aan. Het revolutionaire veerontwerp is flexibel genoeg om uw schouders en heupen weg te laten zakken, maar veerkrachtig genoeg om uw onderrug te ondersteunen. In een DUX-bed rust uw wervelkolom in een natuurlijke ontspannen positie, zodat uw spieren zich 's nachts kunnen herstellen.

Ervaar het verschil

De beste manier om het DUX-bed te ervaren, is door het echt uit te proberen. Laat alle twijfels verdwijnen. Zoek de dichtstbijzijnde winkel en probeer het zelf.

Winkel zoeken

Gerelateerd