Ga naar hoofdinhoud

DUX-ontwerpers

Wij werken al heel lang samen met de allerbeste ontwerpers

Onze samenwerking met toonaangevende ontwerpers

Als familiebedrijf van de vierde generatie hebben we het voordeel dat we snel van het eerste concept naar de uiteindelijke levering kunnen overstappen. Dit is een van de redenen waarom toonaangevende ontwerpers met ons willen samenwerken. In de jaren 1960 creëerde Bruno Mathsson enkele geliefde klassiekers voor DUX. De Jetson-, Pernilla- en Karin-stoelen zijn tijdloze favorieten in Zweedse huizen.

En nu werken we samen met een nieuwe generatie uitmuntende hedendaagse sterren. Bekijk de Claesson Koivisto Rune-collectie. We hebben Norm Architects uit Denemarken ook in ons rijke archief laten duiken. Vanaf het icoon Domus uit de jaren 1950 hebben ze twee vernieuwde stoelen en een compleet nieuwe voetenbank en bijzettafel ontworpen. We zetten onze reis voort met één voet in het verleden en de andere in de toekomst.

Maak kennis met onze ontwerpers

Download

DUX-meubelverhalen

Voor ons staat duurzaamheid op nummer één. We verwachten overal diepgang en transparantie. DUX is compromisloos als het gaat om vakmanschap en het gebruik van de allerbeste materialen, met de nadruk op duurzaamheid en het milieu. En nu werken we samen met een nieuwe generatie uitmuntende hedendaagse sterren.

DUX-meubelverhalen als PDF