Ga naar hoofdinhoud

Qingpu District, Shanghai, China

Ahn Luh Zhujiajiao

Deze locatie, gelegen in de stad Zhujiajiao in het district Qingpu in Shanghai, is een historische bestemming. Ahn Luh Zhujiajiao ligt op slechts 30 mijl van het centrum van Shanghai en vormt de doorgang naar een ander tijdperk.

Het resort is gebouwd rond een gerestaureerd, 600-jarig gerechtsgebouw, in het verleden bekend als "Wu Feng Lou" uit de Ming-dynastie en bulkt van de bouwkunst.

Het oude Qing Dynasty Theater, gelegen op het terrein van het ressort, is een geweldige plek om de Chinese traditie en cultuur te bespiegelen. Ahn Luh Zhujiajiao beschikt over villa's met binnenplaatsen en privétuinen, zorgvuldig ontworpen als een combinatie van traditie en moderniteit. Een aantal villa's is voorzien van een eigen verwarmd buitenzwembad.

Het hotelgebouw biedt ook faciliteiten zoals Chinese/Aziatische restaurants, een tapasbar in Chinese stijl, een bibliotheek, sigarenbar, de tai-chi-ruimte, een servicedesk voor traditionele Chinese geneeskunde, een Ahn Luh-spa, een royale open balzaal, directiekamers en buiten- en binnenzwembaden.

Ahn Luh Zhujiajiao

505 Zhuhu Road, ZHujiajiao Town

Qingpu District, Shanghai

China

Telefoon.
+8613501666778
E-mail
Website
www.ahnluh.com

DUX wereldwijd

De meest prestigieuze hotels ter wereld kiezen voor DUX

Meer hotelpartners bekijken