Ga naar hoofdinhoud

WAT KAN DUX VOOR U BETEKEKEN

Waarom u een DUX-bed nodig heeft

Te DUX of niet te DUX, Dat is de kwestie. Uit onderzoek is gebleken dat DUX-bedden beter presteren dan gewone bedden. Na 90 jaar voortdurende ontwikkeling bieden wij u een gezonde, comfortabele slaap, met innovatieve technologieën en duurzame oplossingen. Met DUX investeert u in ervaring en hoge kwaliteit.

Innovatie voor comfort

Onze ontwerpfilosofie is gebaseerd op innovatie. Het DUX-bed ondersteunt de kritieke zones van uw lichaam, waardoor u een comfortabelere, diepere nachtrust heeft. Ons unieke ontwerp laat het bed ook ademen en zorgt voor een hygiënische ventilatie, terwijl tegelijkertijd de lichaamswarmte wordt afgevoerd.

De innovatie van DUX

De componentenstrategie van DUX

VERVANGEN, VERNIEUWEN, HERSTELLEN

Het DUX bed bestaat uit aanpasbare onderdelen. Elk component is vervangbaar, en sommige kunnen zelfs geüpgraded worden. Onze toplaag zit niet vast aan het bed, voor maximale flexibiliteit. De toplaag van de matras kan worden opengeritst, zodat u toegang krijgt tot het aanpasbare Pascal-ondersteuningssysteem, en de dubbele lattenbodems werken onafhankelijk van elkaar. Het resultaat is een bed dat niet alleen kan worden gerestaureerd als het slijtage vertoont, maar dat ook kan worden verbeterd met nieuwe accessoires en technologische innovaties.

Innovatieve veren

Het bed dat ademt

Een belangrijk voordeel van een veersysteem, dat echter vaak over het hoofd wordt gezien, is dat het bed in feite hol is. Hierdoor wordt er een luchtstroom gegenereerd door de bewegingen van de gebruiker. De stromende lucht verwijdert niet alleen de lichaamswarmte uit de matras, maar zorgt ook voor de nodige ventilatie om geurtjes, bacteriën en schimmels te bestrijden.

Iedereen is verschillend – en dat kan met ons aanpasbare ondersteuningssysteem

Een bed dat perfect bij u past, is misschien niet de beste oplossing voor uw partner. Voor DUX betekent comfort: geen compromissen. Ons kenmerkende en aanpasbare Pascal-ondersteuningssysteem biedt u de mogelijkheid om uw kant van het bed aan te passen – zodat u allebei beter slaapt, ongeacht de verschillen.

Ontdek het Pascal-systeem

Duurzaamheid, kwaliteit en lange levensduur

We zijn geobsedeerd door duurzaamheid. Met hoogwaardige materialen – gifvrij en gecertificeerd volgens de OEKO TEX 100-norm – maken wij bedden die generaties lang meegaan. Dankzij ons innovatieve componentontwerp kunt u uw bed aanpassen en upgraden. Het DUX-bed is een milieubewuste keuze.

Wees duurzaam met DUX

Meer dan alleen een bed.

DUX is meer dan alleen een bed. Het is een manier om uw welzijn te verbeteren. Het DUX-bed draait om diepe slaap. Dat is het enige moment waarop uw lichaam zichzelf kan herstellen, opbouwen en opladen.

DUX 6006 Inspiration Xupport

Winkel zoeken

Ervaar het verschil

De beste manier om al het bovenstaande te ervaren, is door het echt uit te proberen. Laat alle twijfels verdwijnen. Zoek de dichtstbijzijnde winkel en ervaar het zelf.

Winkel zoeken

Bedlectuur

Lees alles over een goede nachtrust