Ga naar hoofdinhoud

Innovatief DUX-ontwerp

Voortdurende ontwikkeling

Wij hebben de laatste 90 jaar gewijd aan het verbeteren van onze bedden, en dat blijven we doen. Dankzij uitgebreid onderzoek kunnen we bedden bouwen die een diepe slaap mogelijk maken en u het comfort bieden dat u nodig heeft om uw lichaam tijdens het slapen te regenereren. Voor DUX is innovatie veel meer dan een nieuw kleurtje. Voordat we een verbetering in onze producten aanbrengen, doen we uitgebreid onderzoek, waardoor meetbare en controleerbare upgrades mogelijk zijn.

DYNAMISCHE ONDERSTEUNING

U ligt nooit stil als u slaapt. Daarom heeft u een dynamisch bed nodig dat al uw bewegingen volgt. Het revolutionaire DUX-verensysteem past zich aan het gewicht en de vorm van uw lichaam aan. Het beweegt als u beweegt, biedt continue ondersteuning en laat uw bloed vrij circuleren terwijl uw spieren ontspannen.

Uniek ontwerp met continue spiraalveren

De veren zijn flexibel genoeg om uw schouders en heupen weg te laten zakken, maar veerkrachtig genoeg om uw onderrug te ondersteunen. Door de ruimte rondom de spiralen kan ons bed ademen en wordt lichaamswarmte uit de matras afgevoerd. De luchtstroom vermindert geurtjes en zorgt voor ventilatie om bacteriën of schimmels te bestrijden. Dankzij de extra veerkracht van ons doorlopende spiraalontwerp hoeft u uw DUX-matras nooit meer om te draaien. De veren verliezen hun stevigheid niet. Daarom gaan onze matrassen een leven lang mee.

Pascal

Het aanpasbare Pascal-ondersteuningssysteem

Wij geloven dat ieder lichaam uniek is en dat er niets persoonlijker is dan een bed. Daarom hebben wij ons gepatenteerde en aanpasbare Pascal-ondersteuningssysteem bedacht, waarbij elke veer zorgvuldig is omgetoverd tot een klein mechanisch wonder. De DUX-bedden hebben verwisselbare cassettes met verschillende veerspanningen, zodat u de onderdelen op maat kunt configureren. Het doel is om precies te voldoen aan uw lichaamsgrootte en -gewicht te voldoen, en deze te veranderen terwijl u verandert.

DE COMPONENTENSTRATEGIE VAN DUX

Vervangen, vernieuwen, herstellen

Onze componentenstrategie biedt u de mogelijkheid om onderdelen te vervangen, vernieuwen of upgraden. De DUX-toplaag zit niet vast aan het bed. De toplaag van de matras kan worden opengeritst, zodat u toegang krijgt tot het Pascal-ondersteuningssysteem, en de dubbele lattenbodems werken onafhankelijk van elkaar. Omdat wij onze bedden ontwerpen om een leven lang mee te gaan, geven wij u de mogelijkheid om ze te restaureren wanneer ze slijtage vertonen. We willen ook dat u de komende jaren kunt vertrouwen op innovatieve oplossingen die uw ervaring dag na dag (of nacht na nacht) verbeteren.

BEPROEFDE TECHNOLOGIE

Wij zijn voortdurend bezig met het verfijnen, verbeteren en innoveren van onze technologieën. Tot nu toe heeft het precieze netwerk van in elkaar grijpende stalen veren met hoge treksterkte zichzelf al ruimschoots bewezen. Onze ontwikkeling werkt en dat blijkt!

Houd uw ruggengraat recht

Het DUX-bed lijnt uw ruggengraat uit om rugpijn te verlichten, door uw gewicht gelijkmatig te verdelen. Ons doel is om u in de juiste houding te laten rusten. En dat is alleen mogelijk als uw lichaam over de volledige lengte wordt ondersteund.