Ga naar hoofdinhoud

Slaapwetenschap

Uw diepe slaap is ons doel

Wij nemen slaap serieus. We bestuderen het. We meten het. We onderzoeken het tot in de kleinste details. De high-performance DUX-slaapsystemen zijn het resultaat van meer dan 90 jaar onderzoek en ontwikkeling. Onze producten bieden een ongeëvenaarde ergonomische ondersteuning om uw slaapkwaliteit aanzienlijk te verbeteren.

Beter slapen, beter presteren

Waarom slaapt u beter in een DUX bed? Als uw lichaam diep genoeg in een matras wegzakt om bewegingen te onderdrukken, sturen uw hersenen een signaal dat krachtig genoeg is om u uit uw diepe slaap te halen. Om dit te voorkomen, heeft u een matras nodig die zich dynamisch aanpast aan uw lichaamsbewegingen. De revolutionaire DUX-slaapmatras past zich aan het gewicht en de vorm van uw lichaam aan. Het beweegt als u beweegt. Het past zich aan uw lichaam aan en biedt actieve ondersteuning. Een goede slaap met DUX betekent een betere concentratie en besluitvorming, en het houdt u jong.

Het onderzoek van het Karolinska-instituut

Tijdens een onafhankelijk slaaponderzoek van het Karolinska-instituut in Zweden werden slaappatronen gemeten. De onderzoekers bestudeerden personen die op verschillende binnenveringmatrassen sliepen, en gebruikten een EEG om de elektrische activiteit in de hersenschors te registreren. Het onderzoek toonde aan dat DUX-gebruikers niet alleen sneller de fase van diepe slaap bereikten, maar daar ook langer in bleven.

Waarom is diepe slaap zo belangrijk?

Uit onderzoek blijkt dat slaap een zeer actieve toestand is. We bewegen de hele nacht om een goede circulatie te behouden. Ons lichaam geeft belangrijke hormonen af tijdens het slapen. Het immuunsysteem start opnieuw op en de hersenen voeren belangrijke huishoudelijke taken uit. Het is het enige slaapstadium waarin het lichaam weefsels kan herstellen en regenereren, botten en spieren opbouwt en het immuunsysteem versterkt.

Verlichting van rugpijn

U kunt iets doen aan uw rugpijn. De keuze van het juiste bed geeft verlichting en kan uw dagen volledig veranderen.

Een bed dat ademt

Door de ruimte rondom de spiralen kan ons bed ademen en wordt lichaamswarmte uit de matras afgevoerd. De luchtstroom vermindert geurtjes en zorgt voor ventilatie om bacteriën of schimmels te bestrijden.

Het aanpasbare Pascal-ondersteuningssysteem

We omarmen de verschillen tussen mensen die in hetzelfde bed slapen. Daarom kunt u met ons Pascal-systeem van verwisselbare veercassettes uw kant van het bed persoonlijk aanpassen.

Ervaar het verschil

De beste manier om het DUX-bed te ervaren, is door het echt uit te proberen. Laat alle twijfels verdwijnen. Zoek de dichtstbijzijnde winkel en probeer het zelf.

Winkel zoeken

Gerelateerd