Ga naar hoofdinhoud

Gezondheid van de wervelkolom

Wij houden uw rug recht

U kunt iets doen aan uw rugpijn. De keuze van het juiste bed geeft verlichting en kan uw dagen volledig veranderen. Met DUX krijgt u een diepe, drukvrije rust die goed is voor uw ruggengraat.

Houd uw ruggengraat recht

Als u 's nachts slaapt, wil dat niet zeggen dat uw rug ook de rust krijgt die hij nodig heeft. Een gebrek aan steun kan spanningen veroorzaken. Daarom hebben onze producten dynamische ondersteuning om uw wervelkolom uit te lijnen. Stelt u zich voor hoe het voelt om te slapen op een bed dat zich aanpast aan uw lichaamsbouw en -bewegingen. Wat is het effect? Een natuurlijke houding, ontspannen spieren, minder pijn, betere doorbloeding, en de mogelijkheid om uw lichaam 's nachts volledig te herstellen. Het DUX-bed doet dat allemaal.

Juiste slaaphouding

Slapen op uw zij is het beste, en dit is waarom. Het is de enige positie waarin de ruggengraat echt recht kan zijn. Er is ook heel weinig druk op de wervelkolom wanneer u op uw zij ligt. Als u in een foetushouding slaapt, neemt dat nog meer druk van uw onderrug weg.

Dr. Jason Gordon, een rugspecialist met twee decennia ervaring

Verlichting van rugpijn

Afgestemd op uw behoeften

Het aanpasbare Pascal-ondersteuningssysteem

Omdat wij geloven dat er geen alles-in-éénoplossing bestaat, bieden wij oplossingen op maat die voldoen aan uw specifieke behoeften. Tenzij u en uw partner precies dezelfde lichaamsbouw, -grootte en -gewicht hebben, heeft u een bed nodig dat rekening houdt met uw inherente verschillen.

Met ons Pascal-systeem van verwisselbare veercassettes kunt u uw kant van het bed persoonlijk aanpassen. Comfort mag nooit in het gedrang komen als u in een DUX-bed slaapt.

Lees meer

Lendensteun

Of het nu gaat om een permanent probleem of een tijdelijke aandoening zoals een sportblessure of zwangerschap, het kan zijn dat u tijdens het slapen extra lendesteun nodig heeft. Het DUX 8008-model is een perfecte oplossing voor uw behoeften, omdat het is voorzien van een afneembare handslinger.

DUX 8008 met lendensteun

Verschillende bedden voor verschillende behoeften

Van het unieke in elkaar grijpende veersysteem tot het aanpasbare Pascal-ondersteuningssysteem en de verstelbare lendensteun – wij gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit, gekozen op basis van hun prestaties, zodat dit de laatste luxematras is die u ooit hoeft te kopen. Verwen uzelf en vind vandaag nog uw ideale bed voor een betere nachtrust.

Zoek uw bedmodel

gezondheid van de wervelkolom

De mythe van het harde bed

Vroeger werden matrassen gemaakt van een materiaal dat samengedrukt werd, waardoor ze doorzakten in het midden. Door de hangmatpositie kregen mensen last van rugpijn, en dus leek een hard bed de beste optie.

De waarheid, wetenschappelijk onderbouwd, is dat uw bed niet te hard of te zacht mag zijn. Om een matras te evalueren, moet u voelen hoe het uw wervelkolom ondersteunt. Wanneer uw spieren zich volledig kunnen ontspannen, heeft uw wervelkolom de juiste uitlijning. Alleen dan kunt u rekenen op maximaal comfort en een gezonde wervelkolom.

Lees meer

De matras is belangrijk

Hoe uw bed kan helpen tegen rugpijn

Volgens medisch onderzoek krijgt meer dan 80% van alle mensen op een bepaald moment in hun leven rugpijn. Spieren werken overdag om de wervelkolom te beschermen. Dan hebben ze 's nachts wel wat rust verdiend. Er zijn veel soorten rugpijn, en gelukkig ook een aantal verschillende oplossingen. Of u nu last heeft van onder-, midden-, bovenrug- of nekpijn, er bestaat een kussen, bed of matras om u hiermee te helpen.

Onze ingenieurs bestuderen rugpijn en slaapgewoonten al sinds 1926, om de ideale oplossing te vinden voor nek- en rugpijn. Zodra u iets meer te weten bent gekomen over de verschillende soorten rugpijn, kunt u op zoek gaan naar uw perfecte, op maat gemaakte DUX-oplossing.