Ga naar hoofdinhoud

Officiële bedleverancier

Met trots kondigen we aan dat DUXIANA de officiële bedleverancier is geworden van de Tottenham Hotspur Football Club. Tottenham Hotspur heeft z'n vertrouwen gesteld in het DUXIANA-bed omdat de club vindt dat onze producten meer zijn dan alleen een bed, eerder een slaapsysteem en een middel voor welzijn.

Aanbieding One Hotspur Members

Geniet van comfort als een speler van Tottenham Hotspur
 

15% korting op de DUXIANA-collectie voor One Hotspur Members 

Neem contact met ons op

Een hemelse combinatie

Twee iconische merken komen samen, met een rijke geschiedenis, gericht op gezondheid en welzijn en met oog voor duurzaamheid. We kijken ernaar uit om samen geweldige dingen te doen door een langdurige samenwerking op veel andere gebieden dan alleen de slaap. Maar onze primaire focus ligt natuurlijk op het helpen en versterken van dit geweldige team.

Tottenham Hotspur

- 139 jaar geschiedenis in de Engelse voetbalcompetitie
- Een gezonde, actieve levensstijl bevorderen
- Duurzaamheid
- Verkleining van de koolstofvoetafdruk, inclusief het kweken van eigen groenten
- 'Mind, Body and Spurs'-programma


"Wij zijn erg blij dat Duxiana deel gaat uitmaken van onze groeiende familie van leveranciers. Duxiana heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen en produceren van de beste slaapsystemen om de gezondheid en het welzijn te helpen verbeteren – we kijken ernaar uit om hun producten in onze spelersaccommodatie, The Lodge, te introduceren."

- Fran Jones, Partnerships Director bij Tottenham Hotspur

Duxiana

- 96 jaar kwaliteit, innovatie en vakmanschap
- Bevordering van een gezonde slaap
- Duurzaamheid
- Comfort
- Verkleining van de koolstofvoetafdruk
- Gezondheid en welzijn


"Ik ben er enorm trots op dat ons merk is aangesteld als officiële bedleverancier voor de Tottenham Hotspur Football Club. Toen de kans zich voordeed om samen te werken met zo'n geweldig wereldwijd merk dat onze visie op gezondheid en welzijn door middel van slaap deelt, en dat dezelfde toewijding aan duurzaamheid heeft als wij, was de keuze snel gemaakt. We kijken er nu naar uit om met de club samen te werken en ons steentje bij te dragen aan het succes van het team!"

- Henrik Ljung, CEO van DUXIANA

Gezondheid en welzijn bij Tottenham Hotspur

"Het DUX-bed is het beste op de markt en hier bij Tottenham Hotspur zijn we voortdurend op zoek naar manieren om de faciliteiten en producten die we onze spelers bieden te verbeteren. Het DUX-bed is meer dan alleen een bed – het volledig aanpasbare systeem is een essentieel hulpmiddel om onze cliënten te helpen optimaal te herstellen, waarbij slaap een cruciale rol speelt. Het DUX-bed heeft het vermogen om zich aan te passen aan hun strenge schema verder verbeterd sinds het wordt geïntroduceerd in onze ultramoderne accommodatie."

- Geoff Scott, Head of Sports Medicine & Sport Science, Tottenham Hotspur

Ontdek waarom slaap een materiaalsport is

Materiaalsport is het idee dat de kwaliteit van de apparatuur (het materiaal, de configuratie/mix van materialen) bepalend is voor het resultaat. Hoe beter het materiaal in je sport, hoe beter je presteert. Hetzelfde kan worden gezegd voor onze bedden, waar de materialen, configuratie en het ontwerp de kwaliteit van uw comfort en slaap kunnen bepalen.

Ontdek hier meer

Slaapwetenschap

Uw diepe slaap is ons doel

Wij nemen slaap serieus. We bestuderen het. We meten het. We onderzoeken het tot in de kleinste details. De high-performance DUX-slaapsystemen zijn het resultaat van meer dan 90 jaar onderzoek en ontwikkeling. Onze producten bieden een ongeëvenaarde ergonomische ondersteuning om uw slaapkwaliteit aanzienlijk te verbeteren.

Meer over onze slaapwetenschap

Milieuaanpak

Wij kiezen voor verantwoordelijkheid

Het innovatieve ontwerp van het DUX-bed uit aanpasbare componenten. Ze zijn vervangbaar, en sommige kunnen zelfs geüpgraded worden. Het idee achter het duurzame ontwerp is dat het DUX-bed wel eens het laatste bed zou kunnen zijn dat u ooit nodig zult hebben. Hoogwaardige materialen in combinatie met 95 jaar Zweeds vakmanschap resulteren in een bed dat gemaakt is om lang mee te gaan. Simpel gezegd, hoe langer het meegaat, hoe minder bedden er op de stortplaats belanden.

Meer over ons duurzaamheidswerk