Ga naar hoofdinhoud

DUX-professionals

Word onze partner

Wij hebben een aantal van de meest prestigieuze hotels ter wereld geadviseerd over het belang van een goede nachtrust. We willen relaties opbouwen met nieuwe zakenpartners zoals hotels, dealers en binnenhuisarchitecten, en informatie over de innovatieve oplossingen van DUX verspreiden door onze samenwerking met de media.

Word dealer

De bedden van DUX hebben de afgelopen decennia hun waarde bewezen. Onze producten zijn innovatief en gemaakt van de allerbeste materialen. Omdat steeds meer klanten investeren in hun gezondheid en comfort, verwachten wij dat onze markt in de toekomst alleen maar zal groeien. Doe mee met ons Zweedse avontuur!

Meer informatie of maak een afspraak Ontdek onze beddencollectie

WORD HOTELPARTNER

Meer dan 150 van de meest luxueuze hotels ter wereld vertrouwen op de uitstekende kwaliteit van DUX. Ontdek welke hotels een goede nachtrust bieden met DUX. Als u ook op deze lijst wilt komen, neem dan contact met ons op.

Bekijk onze hotelpartners Neem contact met ons op voor meer informatie

Ontwerpen met DUX

Wij werken al heel lang samen met de allerbeste ontwerpers. Het begon allemaal met de beroemde Bruno Mathsson, die een enorme impact had op het moderne Zweedse meubeldesign. Dankzij die samenwerking hebben we verschillende tijdloze designklassiekers gecreƫerd die we nog steeds produceren, zoals de Jetson-fauteuil. Wij geloven in partnerschappen met ontwerpers, en dus werken we samen met verschillende partners zoals Claesson Koivisto Rune en Norm Architects.

Onze collectie Neem contact met ons op

DUX is het beste meubelmerk dat ooit uit Zweden is gekomen, met een internationale reputatie die normaal gesproken alleen voor de beste Italiaanse merken is weggelegd.

Mårten Claesson, Eero Koivisto en Ola Rune

Wat is er nieuw?

Als u meer informatie wilt hebben of wilt praten met onze vertegenwoordigers, kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande link. In onze officiƫle DUX-persruimte vindt u persberichten, blogposts en media-assets.

Contactpersoon pers Persruimte